Cookie- en privacyverklaring

Privacy

Tante Truus Kan Alles, gevestigd in Zoetermeer  is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer KvK 58232079 en verzamelt en verwerkt al jouw gegevens vertrouwelijk. Dit betekent dat ik niks aan derden verkoop of vrijgeef. De verwerking van de gegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ik heb in een aantal gevallen jouw gegevens nodig om de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. Hiervoor maak ik gebruik van een aantal diensten. Dit betekent overigens niet dat ik zie wanneer jij online bent. Je blijft dus anoniem als je een bezoek brengt aan mijn website.

Verwerking Persoonsgegevens e-maillijst

Je krijgt op mijn website de mogelijkheid om je naam en e-mail achter te laten zodat je ‘Exclusieve tips ontvangt voor een ontspannen leven’. Als je dit doet, geef je toestemming dat ik jouw voornaam en e-mail adres mag bewaren en je van tijd tot een tijd een e-mail met tips mag sturen. Je gegevens blijven zo lang bewaard als je ingeschreven bent. Zodra jij je uitschrijft krijg ik hier een melding van en verwijder ik binnen enkele dagen jouw gegevens. Deze persoonsgegevens worden niet openbaar gemaakt of aan derden verstrekt. Wel is het zo dat ik voor het versturen van deze mailings gebruik maak van Mailchimp. Mailchimp is gecertificeerd door het EU-US Privacy Shield. Ik blijf de eindverantwoordelijke als het gaat om jouw persoonsgegevens. Dit is met Mailchimp vastgelegd in een verwerkersovereenkomst Wil je je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen? Stuur een e-mail naar mail@tantetruuskanalles.nl met het verzoek. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Verwerking Persoonsgegevens e-book

Als jij één van mijn e-books aanschaft heb ik jouw persoonsgegevens nodig. Dit omdat ik je mijn e-book moet kunnen mailen, maar ook omdat het om betalingen gaat. Voordat jij daadwerkelijk tot aankoop overgaat moet je eerst akkoord gaan met mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring. Met dit akkoord geef jij mij toestemming om jouw persoonsgegevens op te slaan en mag ik jou via jouw e-mailadres aanbiedingen doen. Jouw gegevens blijven zolang bewaard totdat jij dit aangeeft. Voor de betalingen op mijn website gebruik ik Autorespond. Ik heb Autorespond geen toestemming gegeven om jouw persoonsgegevens voor andere doeleinden te gebruiken. Dit heb ik samen met Autorespond vastgelegd in een verwerkersovereenkomst. Wil je je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen? Stuur een e-mail naar mail@tantetruuskanalles.nl met het verzoek. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Reacties op een artikel

Je kunt op mijn website onder een blogartikel een reactie achterlaten. De informatie die je hier plaatst is openbaar. Iedereen ziet hier de naam staan die jij hebt ingevuld. Dit blijft zo lang het blogartikel online staat zichtbaar. Ik kan achter de schermen jouw e-mail adres zien. Jouw e-mail adres worden niet openbaar gemaakt of aan derden verstrekt. Ik zal dit e-mail adres alleen gebruiken als je de winnaar bent van een winactie. Ik zal je dan persoonlijk benaderen. Wil je dat jouw reactie en al jouw gegevens wordt verwijderd? Stuur een e-mail naar mail@tantetruuskanalles.nl met het verzoek. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Reactie via het contactformulier of per e-mail

Als je contact met mij opneemt via het contactformulier en/of per e-mail gebruik ik jouw e-mail adres alleen om je vraag of opmerking te beantwoorden. Jouw e-mail adres worden niet openbaar gemaakt of aan derden verstrekt. Daarna zal ik jouw e-mailadres verwijderen.

Cookies

Ik maak op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden. Wil je cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kunt je doen via jouw browserinstellingen. Meer informatie over cookies vind je hier: Wat zijn cookies?

Google Analytics

Via mijn website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Ik gebruik deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Zo krijg ik een goed beeld van mijn lezers en wat jullie interessant vinden om te lezen. Er worden dus ook cookies van Google geplaatst. De informatie op Google Analytics wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Ik kan je niet persoonlijk herleiden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Social Media Knoppen

Op mijn website zie je social media knoppen. Knoppen om een artikel te delen of knoppen die naar mijn social media kanalen linken. De social media kanalen gebruiken hiervoor ook cookies. Hoe zij met deze cookies en jouw gegevens omgaan lees je in de privacyverklaring van de social media kanalen.

Vragen, opmerkingen en klachten

Ben je het niet eens met hoe jouw gegevens verwerkt worden? Neem dan contact met mij op via mail@tantetruuskanalles.nl. Heb je vragen over de AVG of een klacht over hoe jouw gegevens zijn verwerkt? Neem dan contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens.