Verras de juf met een bloem of plant op de Dag van de Leraar + winactie

Op 5 oktober is het de Dag van de Leraar. De perfecte dag om de juf of meester van jouw kind extra in het zonnetje te zetten. Want zeg nou zelf, dag in dag uit je best doen om zo’n 25 kinderen (en vaak nog veel meer) heel veel nieuwe dingen te leren is behoorlijk pittig. Zij zorgen dat de basis wordt gelegd en dat de kinderen straks helemaal klaar zijn voor het voortgezet onderwijs en iedere opleiding daarna. Naast de opvoeding waar wij als ouders verantwoordelijk voor zijn, helpen de leerkrachten onze kinderen zich te ontwikkelen tot pubers en volwassenen. En heel eerlijk? Ik vind kinderen leuk, maar moet er niet aan denken om voor de klas te staan. En al deze juffen en meesters doen dit met hart en ziel en helpen onze kinderen iedere dag weer. Ze verdienen iedere dag onze waardering, maar op de Dag van de Leraar nog een stukje extra.

Zet de juf of meester in het zonnetje

En hoe kan je die juf of meester nou goed in het zonnetje zetten? Met iets bloeiends en groeiends! Want dat is wat ze ook bij onze kinderen bereiken. Ze helpen onze kinderen groeien en bloeien. En zeg nou zelf, iedereen wordt blij van een mooie plant of een mooie bloem. Je kunt een mooie bloem of een plantje kopen, maar je kunt er ook één knutselen. Een paar jaar geleden knutselde ik samen met Marley mooie bloemen voor haar juffen. Maar je zoon of dochter kan natuurlijk ook een mooie tekening maken.

Dag van de Leraar plant

Kom erachter wat de lievelingskleur van de juf of meester is

En wat nog leuker is, is dat je in de aanloop naar deze mooie dag met je kind aan de slag kunt. Probeer erachter te komen wat de lievelingskleur van de juf of meester is of welke bloem je kind het beste bij de juf of meester vindt passen. En ga hier dan samen mee aan de slag.

Stuur je kind op missie

Ik stuurde Jenna met een missie naar school. Ze moest erachter zien te komen wat de lievelingskleur van haar juf is. Toen ik haar van school haalde was de missie geslaagd want we wisten nu dat haar juf gek is op turquoise/blauw. We kunnen nu aan de slag! Nu maar hopen dat ze dit niet leest, want dat zou de verrassing wel een beetje verpesten 😉

Dag van de Leraar pot versier strook

Inspiratie nodig?

Op de website van Een 10 voor de juf staan heel veel leuke ideeën. Zo kun je er terecht voor kleurplaten en een pot-versierstrook. Maar er is nog veel meer. Van alles om de bloemen of plant een persoonlijke touch te geven. Maar er staan ook heel veel leuke knutselideeën op de site. En bloemisten en tuincentra die meedoen aan deze toffe actie bieden kant-en-klare cadeautjes met bloemen en planten aan waarin bijvoorbeeld een ‘Een 10 voor de juf’ boeketkaartje, steeketiket, pot-versierstrook of de felgroene ‘Een 10 voor de juf’ hoes voor om het plantje. En ik weet zeker dat de bloemist of het tuincentra wel een bloemetje of plant in de lievelingskleur van de juf of meester heeft.

Aan de slag met ‘Een 10 voor de juf’-pakket met bloemen en planten

Er is as we speak ‘Een 10 voor de juf’-pakket met bloemen en planten onderweg en hier mogen de meiden en ik onze creativiteit op los laten. Als ik het bloemen- en plantenpakket binnen heb en we onze creaties klaar hebben, deel ik die natuurlijk op Facebook en Instagram.

Jij maakt kans op ‘Een 10 voor de juf’-pakket met bloemen en planten

En dat is nog niet alles! Ik mag namelijk ook drie van deze bloemen- en plantenpakketten weggeven! Hiermee kun jij dan ook aan de slag om er een mooi persoonlijk cadeau van te maken. Het enige wat je hiervoor moet doen is onder deze blog of op Facebook reageren en laten weten wat jij het meest waardeert aan de juf of meester van jouw kind. Let op! Je kunt vandaag en morgen meedoen. Op vrijdag 28 september maak ik de winnaars bekend en neem ik contact met de winnaars op voor het adres. Ik heb jouw adres diezelfde vrijdag al nodig zodat het bloemen- en plantenpakket op tijd bij jou geleverd wordt.

Wat waardeer jij het meest aan de juf of meester van jouw kind(eren)?

7 REACTIES

  1. Een 10 voor de juf van Seven; zij is gewoon de allerbeste! Ze geeft les aan kinderen met een (verstandelijke) beperking en dat doet ze met heel veel liefde en passie. Ze haalt het maximale uit onze zoon en daar zijn we haar ontzettend dankbaar voor! Als we deze prijs winnen dan zal ze dat echt geweldig vinden, ze is dol op bloemen en planten. Keihard duimen voor juf Carrie!

  2. Sam heeft en juf en een meester. Wij waarderen hun enorm omdat ze per kind een behandelplan hebben. Zo leert elk kind op zijn eigen niveau.

  3. Ik waardeer de juf van Luna enorm, omdat ze Luna echt ziet en ze enorm veel energie stopt in het uitproberen van verschillende werkvormen om het leren leuk te maken voor de kinderen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.