E-book

Op deze pagina vind je het e-book die ik heb geschreven. Het e-book helpt je om meer rust te krijgen in je leven, vaker voor jezelf te kiezen, leren je loslaten en nog veel meer! Tijdens het lezen van mijn e-book kan je meteen aan de slag en het in de praktijk uitvoeren. Mijn e-book bevat namelijk niet alleen tekst en tips maar ook veel opdrachten waar je meteen mee aan de slag kunt. Geen dik boek waar je je doorheen moet worstelen. Kort en krachtig met tips en opdrachten waar je echt iets aan hebt!

Hoe zet je jezelf op de eerste plek!

 

mijn e-book

 

 

Profiteer van de zomerkorting en bestel nu voor maar €8,95 in plaats van €12,95

 

 

Je hebt het altijd druk; je gezin, je werk, huishouden en ga zo maar door. Tijd voor jezelf heb je niet of maak je niet. Maar hoe kun je goed voor anderen zorgen als je niet goed voor jezelf zorgt? Tijd voor jezelf moet je maken! In mijn e-book lees je hoe je dit doet. En tijdens het lezen ga je ook direct aan de slag, want de opdrachten die in het boek helpen je meteen op weg! Een eenvoudig te lezen e-book vol handige tips en opdrachten. Geen groot boekwerk met veel tekst, maar een compact e-book waar je echt iets aan hebt!

Leer nee zeggen

Eén van de dingen waar veel vrouwen mee worstelen is ‘nee’ zeggen. We willen niet bot overkomen, we willen helpen en vooral niemand teleurstellen. Maar soms moet je wel ‘nee’ zeggen en zeg je toch ‘ja’. In mijn e-book neem ik je stap voor stap mee in het leren ‘nee’ zeggen. Dit betekent niet dat je dit nu altijd moet doen. Maar je leert wanneer je de keuze maakt om ‘ja’ of ‘nee’ te zeggen.

nee zeggen kan je leren

Wil jij ook ‘nee’ leren zeggen zonder een ander te moeten teleurstellen of zonder dat je met een rotgevoel blijft zitten? Bestel dan nu mijn e-book en hou meer tijd voor jezelf over! Je bent het waard!

Liefs,
Irene