Oproep! Op zoek naar vrouwen met een druk leven voor een leuk interview

Zoals ik al in mijn weekoverzicht van vorige week schreef, bruis ik van de ideeën. De vakantie heeft me heel goed gedaan. Even niet aan werk denken en mijn hoofd legen. Het voordeel is namelijk dat er dan ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën. En vandaag vertel ik je over één van die ideeën. Ik heb jou namelijk nodig om dit idee verder uit te werken. En samen kunnen we elkaar helpen. Wij vrouwen hebben het altijd druk en vragen ons vaak af hoe anderen dit toch doen. Ik ben benieuwd hoe andere vrouwen het allemaal combineren; gezin, werk, huishouden, hobby’s, sporten, sociaal leven en dat alles zonder om te vallen. Ik ben daarom op zoek naar vrouwen met een druk leven.

Hou jij de ballen hoog of toch liever laag?

De ballen hoog houden. Je hoor het zo vaak. Ik ben van mening dat je die ballen af en toe gewoon mag laten vallen. Maar het zit nou eenmaal in onze aard om die ballen toch weer op te pakken. Zo zijn we gewoon. Maar moeten we die ballen nou echt zo hoog houden!? Ik keek laatst naar de vlog van Kim van ALBOE.nl en zij had het over de ballen laag houden. Er is niks mis met het laag houden van de ballen. Helemaal niet zelfs! We zouden onszelf er juist een hoop plezier mee doen.

Het leven is geen wedstrijd

Ken je dat? Dat je bijvoorbeeld iets je kind vertelt en dat die ene vriendin dan vertelt dat haar kind dat allang kan of doet. Iedereen doet de dingen op zijn of haar eigen manier en eigen tempo. En iedere moeder doet wat zij denkt dat goed is voor haar gezin. Waarom kunnen we elkaar niet gewoon helpen? Waarom niet liever zijn voor elkaar. Het leven is geen wedstrijd. De wereld is al zo hard en er is al zoveel ellende op de wereld. Als wij vrouwen en moeders nou liever voor elkaar zijn en elkaar steunen wordt onze wereld in ieder geval al een stukje mooier. En dan zijn we ook nog eens een voorbeeld voor anderen. Vroeger op school leerde ik al; ‘een betere wereld begint bij jezelf’. Oké, dit ging dan over het milieu, maar wat mij betreft geldt dit voor alles in het leven.

Vrouwen interviewen

En zo kwam ik op het idee om een interviewreeks op mijn blog te plaatsen. Ik wil iedere maand een artikel plaatsen waarin een vrouw een aantal vragen beantwoord. Denk aan vragen als; hoe combineer je al je bezigheden? Hoe zijn de taken thuis verdeeld? Heb je genoeg tijd voor jezelf? Is je leven in balans en hoe doe je dat? Wat zou je anders willen? En natuurlijk de ultieme tip voor andere vrouwen en moeders met een druk leven.

Oproep!

Hiervoor heb ik jou nodig! Ik wil namelijk mijn lezers interviewen. Dit mag ook anoniem als je dat prettiger vindt. Vind je het leuk om andere moeders een kijkje in jouw leven te geven zodat je anderen kunt inspireren en helpen, maar misschien ook in kunt laten zien dat we allemaal wel met hetzelfde worstelen? Misschien wil je de ballen laag houden, maar weet je niet hoe? Of vind jij het heerlijk om die ballen superhoog te houden? Het maakt niet uit hoe en wat je doet, want er is geen goed of fout. Ik ben gewoon heel benieuwd hoe andere vrouwen het doen en hoop dat we elkaar zo kunnen helpen.

Wil jij mij en anderen vrouwen inspireren en helpen? Vul dan onderstaand formulier in of stuur mij een mailtje (info@tantetruuskanalles.nl). Heb je vrouwen in je netwerk die het leuk zouden vinden om geïnterviewd te worden? Deel het bericht dan met deze vrouwen of op bijvoorbeeld Facebook.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.