Over mij

Welkom op mijn blog!

Werkt de Curly Girl methode het resultaat na 6 maandenMijn naam is Irene Planken. Ik ben mama van twee prachtige meiden; Marley (2010) en Jenna (2013). Alweer ruim 10 jaar samen met mijn vriend en superpapa Alex. En naast het mama, vriendin en blogger zijn, vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Verder probeer ik in alle hectiek gezond te leven en ook nog een sociaal leven te hebben.

Het ontstaan van Tante Truus Kan Alles

Tante Truus Kan Alles is een beetje als een grapje ontstaan. Ik maak ook graag sieraden en dan vooral armbanden. En omdat dat eigenlijk meteen storm liep, heb ik een domeinnaam gereserveerd. Ik heb een tijdje sieraden gemaakt en verkocht. Maar ik merkte dat dit met kleine kinderen niet heel handig is. Daarom ben ik gestopt met het maken van sieraden. Toen ik een naam zocht voor mijn sieradenbedrijfje was Tante Truus Kan Alles het eerste wat in mij op kwam. Ik noem Marley heel vaak Tante Truus en omdat ik altijd van alles wil en van mezelf moet kunnen is Tante Truus Kan Alles ontstaan.

De onderwerpen op Tante Truus Kan Alles

Toen ik in 2012 voor Love2bemama begon te bloggen ontdekte ik dat ik schrijven erg leuk vind. En ik startte mijn eigen blog. Mijn blog is een feel good blog voor vrouwen zoals ik. Druk met werk, gezin, huishouden, sporten, hobby’s en een sociaal leven. Probeer dan maar eens alle ballen hoog te houden. Dit lukt niet altijd en dat ik helemaal niet erg. Daarom herkennen veel vrouwen zich in de onderwerpen waarin over schrijf. Niet één onderwerp, maar alles waar je als vrouw te maken hebt. Je leest hier dus persoonlijke verhalen; van mijn burn out tot aan mijn favoriete verzorgingsproducten voor mijn krullen. Maar ook knutselideeën of recepten deel ik graag! Wat ik vooral belangrijk vind is dat de vrouwen die mijn artikelen lezen beseffen dat ze belangrijk zijn. Belangrijker dan ze vaak denken. We zetten onszelf altijd op de laatste plek en dat zou de eerste plek moeten zijn. Ik heb dit moeten leren en hoop anderen te inspireren en helpen.

Gastbloggers op Tante Truus Kan Alles

Tante Truus Kan Alles heeft twee vaste gastbloggers; Ester en Sonja van OpstapmetLisa. Zij stellen zich graag aan je voor voor:

Wij zijn Ester en Sonja van OpstapmetLisa.Wij zijn een platform voor vrouwen van  30+ die in hun drukke bestaan een beetje me-time zoeken. Een platform voor vrouwen door vrouwen dus!

 

 

Ben jij op zoek naar dat ene speciale evenement, dat unieke plekje in Nederland of die bijzondere winkel waar niet iedereen komt? Dan zit je helemaal goed bij OpstapmetLisa.

Mijn gastblog op OpstapmetLisa

Ik schrijf iedere maand een leuke gastblog voor OpstapmetLisa over bijzondere plekken in Zoetermeer. Heel leuk om te doen, want als rasechte Zoetermeerse zijn er ook voor mij nog genoeg plekken waar ik nooit eerder ben geweest. Ik ben nu dan ook druk bezig met een ontdekkingstocht door mijn stadje. En ook als ik buiten Zoetermeer een leuke ontdekking doe, zal ik hierover schrijven voor OpstapmetLisa.

Contact

Wil je nog meer van mij weten? Heb je vragen en/of opmerkingen? Wil je dat ik over een bepaald onderwerp schrijf? Wil je samenwerken? Schroom dan niet en stuur een e-mail naar info@tantetruuskanalles.nl of vul het contactformulier in.

Veel leesplezier!

Liefs,
Irene

Wil je gratis toegang tot mijn exclusieve tips voor een ontspannen leven? Schrijf je dan nu in! En je ontvangt per mail handige tips, leuke ideeën en vooral veel inspiratie om het jezelf zo aangenaam mogelijk te maken.