Wil je jouw product, dienst of evenement promoten? Of wil je dat jouw product of dienst nog meer bekendheid krijgt? Wil je adverteren op Tante Truus Kan Alles? Of heb je een mooie banner die ik kan plaatsen? Denk dan aan samenwerken met Tante Truus Kan Alles!

Samenwerken met Tante Truus Kan Alles

Er zijn meerdere manieren om samen te werken met Tante Truus Kan Alles. Denk bijvoorbeeld aan een advertorial, gesponsord artikel, review of winactie. En vergeet hierbij niet de social media posts die ik kan plaatsen. Ook kan ik banners plaatsen op mijn pagina en zo heb jij een eigen advertentieruimte op Tante Truus Kan Alles. Een advertentie die dagelijks door honderden vrouwen wordt gezien!Heb je een ander idee voor een leuke samenwerking? Laat het me dan vooral weten. Ik weet zeker dat we eruit zullen komen. Verschillende manieren van samenwerken zijn mogelijk. Wil je me iets toesturen om uit te proberen? Dit mag, maar ik beloof niet dat ik erover zal schrijven. Het product moet namelijk bij mijn blog en mijn lezers passen.

Mediakit

Mijn mediakit op Linkpizza bevat informatie over bezoekersaantallen en Domain Authority. Ook zie je hier hoeveel volgers ik op Instagram en Facebook heb. Tante Truus Kan Alles heeft ook een YouTube kanaal. Dus ook via YouTube zijn er mogelijkheden om jouw product, dienst of event te promoten. In mijn mediakit staat ook informatie over mijn doelgroep en wie mijn grootste groep lezers zijn. Ook worden mijn tarieven hierin vermeld. En je ziet in mijn mediakit ook over welke onderwerpen ik voornamelijk schrijf.Uiteraard is alles bespreekbaar en kijken we samen hoe we een leuke samenwerking op kunnen zetten die bij jouw product of dienst en mijn blog en lezers past. Schroom dus niet om contact met mij op te nemen.

Eerdere samenwerkingen

Tante Truus Kan Alles werkt regelmatig samen met leuke bedrijven. Zo zijn er langdurige samenwerkingen of campagnes geweest met Stadstheater Zoetermeer, Beauty BookingSTAGE Kitchen&CaféKinepolis, en Denksport (Keesing). Maar ook eenmalige samenwerkingen met bijvoorbeeld FIMO-Steadtler, ABOUT YOU, Brabantia, T-Mobile, Lux&Luz en nog veel meer. Wil je meer weten over eerdere samenwerkingen of mijn tarieven? Neem dan zeker contact met me op!

Meer informatie

Heb je interesse in een samenwerking, wil je adverteren of heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of neem contact met mij op door een mail te sturen naar info@tantetruuskanalles.nl.

Contactformulier